Star Bike kerékpárüzlet és szerviz

Product was successfully added to your shopping cart.

Férfi

Set Descending Direction

   

Items 1 to 10 of 129 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Csepel Landrider Férfi 21S 28"

  Az elpusztíthatatlan acél váz, merev villával, 21 sebességes Shimano váltással, teljes felszereléssel, kiváló ár-érték aránnyal, férfiaknak.
  72 900 Ft
 2. Csepel Highway Férfi 21S 28"

  A Highway modell, egy aluvázas teljesen felszerelt városias, trekkinges, igazi mindenes, mely 21 sebességes Shimano váltást kapott, és 50mm-t mozgó Suntour teleszkópot.
  76 300 Ft
 3. Csepel Cruiser Neo Férfi 7S 26"

  Klasszikus Cruiser, hajlított acél vázas kivitel, 26”-os kerekekkel, 7 sebességes Shimano váltással, a Cruiserokra jellemző látványos kiegészítőkkel.
  80 990 Ft
 4. Csepel Cruiser Neo Férfi 1S 26"

  Klasszikus Cruiser, hajlított acél vázas kivitel, 26”-os kerekekkel, 1 sebességes kontrás aggyal, a Cruiserokra jellemző látványos kiegészítőkkel.
  80 990 Ft
 5. Rock Machine Surge 24 24"

  A Rock Machine gyermek és tini kerékpárok pontosan olyan vadócak és játékosak, mint a felnőtt megfelelőik. A géneket egyszerűen nem lehet letagadni. A fiataloknak szóló Rock Machine kollekció tervezésénél a hangsúlyt a tartósságra, minőségi gyártásra és mindenekelőtt a biztonságra helyeztük.

  Ugyanakkor arra is figyeltünk, hogy a lehető legjobb élmény legyen rajtuk bringázni, és a súlyukat alacsonyan tartsuk – ez a Gyerek kerékpár kategóriában nagyon fontos. A nap végén már csak egy cél lebegett a szemünk előtt. A gyerekek érezzék jól magukat és élvezzék a bringázást!

  109 900 Ft
 6. Rock Machine Manhattan 30-26 2017 26"

  Válogatott Shimano alkatrészek a pontos és halk váltásért, és a hosszú élettartamért.

  Az SR Suntour teleszkópok zökkenőmentes utazást nyújtanak, megbízhatóak és minimális karbantartást igényelnek.

  109 900 Ft
 7. Rock Machine Surge 24 2017 24"

  A gyermekkerékpárok tömegének alacsonyan tartása nagyon fontos a számunkra, ez minden gyereknek egyszerű és biztonságos kezelhetőséget biztosít.

  Az ívelt felsőcső megkönnyíti a felszállást. Emellett, megnöveli a helyet, így a gyerekek jobban tudnak manőverezni, és így különböző testmagassághoz is kényelmes marad a kerékpár.

  A könnyű kerekek alacsony gördülési ellenállással energiát takarítanak meg a gyerekeknek, így hosszabb utakra is elmehetnek, nagyobb kalandokban vehetnek részt.

  Egy teleszkóp extra puha rugóval nagyon érzékeny, így biztos, hogy egy könnyű gyermek is élvezni fogja az előnyeit.

  A Shimano Revo Shift markolatváltókarokat kifejezetten az apró gyerek kezekbe tervezték.

  Számos biztonsági funkció csökkenti a kerékpározásból adódó sérülések kockázatát.

  109 900 Ft
 8. Rock Machine Manhattan 30-26 26"

  A Manhattan kerékpárokat arra terveztük, hogy mókás és izgalmas montizást nyújtsanak Neked. Játékos geometria és megbízható kormányzás magas minőségű, tartós alkatrészekkel.

  Kiváló választás hobbi kerékpárosoknak, akik azért időről-időre off-road kalandokra is vágynak. 29”-es és 27,5”-es kerékméretek közül választhatsz!

  114 900 Ft
 9. Rock Machine Crossride 50 2017 Férfi 28"

  Mind a váz, mind a villa lehetővé teszi a sárvédők, kitámasztó, túratáskák, csomagtartó és egyéb kiegészítők könnyű, gyors és elegáns felszerelését.

  A teljes Shimano váltórendszer garancia a könnyű és pontos váltásra, a hosszú élettartamra, valamint a halk és gondtalan működésre.

  A kiváló minőségű Impac gumi köpenyeket alacsony gördülési ellenállás és hosszú élettartam jellemzi, garanciát nyújtva a gyors és könnyed kerékpározásra.

  A női vázak felsőcsöve alacsonyabb, amely lehetővé teszi a könnyed és biztonságos felszállást anélkül, hogy a kerékpár veszítene a sportosságából.

  Érzékeny teleszkóp, kényelmes nyereg, megemelt kormány, ergonómikus zselés markolat – ezek olyan alkatrészek, amelyek segítik a rezgéselnyelést. Egyenes ülőpozícióval párosítva minden utazást kényelmesebbé tesznek.

  Csak olyan alkatrészeket választottunk, amelyek illeszkednek a kerékpár egészének magas minőségéhez. Az alkatrészek kiválasztásánál a szempontunk az volt, hogy egy alkatrész sem befolyásolhatja negatívan a kerékpár egészének funkcionalitását.

  114 900 Ft
 10. Rock Machine Manhattan 50-26 26"

  A Manhattan kerékpárokat arra terveztük, hogy mókás és izgalmas montizást nyújtsanak Neked. Játékos geometria és megbízható kormányzás magas minőségű, tartós alkatrészekkel.

  Kiváló választás hobbi kerékpárosoknak, akik azért időről-időre off-road kalandokra is vágynak. 29”-es és 27,5”-es kerékméretek közül választhatsz!

  124 900 Ft
Set Descending Direction

   

Items 1 to 10 of 129 total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5