Product was successfully added to your shopping cart.
  • Rock Machine Catherine 16 2017 16"

Rock Machine Catherine 16 2017 16"

Quick Overview

A vázak tervezése közben a hölgyek igényeit tartottuk szem előtt: alapvető fontosságú az egyenesebb ülőpozíció és egy olyan geometria, amely lehetővé teszi a könnyű és biztonságos fel- és leszállást bármilyen helyzetben.

A gondosan megtervezett vázgeometria ergonómikusan megemelt kormánnyal párosul, és egyedülálló kontrollt tesz lehetővé a kerékpár felett.

A kormányról vezérelhető teleszkópok kezelése gyors és könnyű. A hölgyek így teljesen a kerékpározásra koncentrálhatnak, és nem szükséges változtatniuk azon, hogyan fogják a kormányt.

Érzékeny teleszkóp, a női anatómiának megfelelő nyereg, kényelmes szivacs markolat – ezek olyan alkatrészek, amelyek segítik a rezgéselnyelést és minden utazást kényelmesebbé tesznek.

A kiváló minőségű Impac gumiköpenyeket alacsony gördülési ellenállás és hosszú élettartam jellemzi, garanciát nyújtva a gyors és könnyed kerékpározásra.

Csak olyan alkatrészeket választottunk, amelyek illeszkednek a kerékpár egészének magas minőségéhez. Az alkatrészek kiválasztásánál a szempontunk az volt, hogy egy alkatrész sem befolyásolhatja negatívan a kerékpár egészének funkcionalitását.

69 900 Ft

* Required Fields

69 900 Ft

Details

Váz Custom Alu 6061.T6
Villa Hi-ten rigid
Hajtómű Lide DJ521 28T
Lánc  KMC Z410
Fék (első/hátsó)  Saccon Alloy V-brake / Coaster
Középcsapágy  Thun Twist
Kormánycsapágy CH800B
Pedál Marwi SP-201
Első agy Steel 16H
Hátsó agy Coaster 16T
Felni Weinmann VP21 16H
Küllők Sapim Galvanized
Gumiköpeny  Impac Crosspac 16x2.00"
Kormányfej Steel/Alloy 22.2 mm
Kormány Steel rised
Markolat Widek Transparent Kids
Nyeregcső HL Corp Steel
Nyereg Velo Junior
Fokozatok száma  1x1
Vázméret 9.0"
Tömeg 9.3 kg

A garanciális feltételek gyártónként / márkánként eltérnek.


A Sunrace termékek esetében 2 év garanciát vállalunk.


Az SKS Germany termékekre 5 év garanciát vállalunk.

 

Az Etape termékekre 6 hónap garanciát vállalunk.

 

A One termékekre 1 év garanciát vállalunk.


A Rock Machine kerékpárokra 1 év teljes körű jótállást, a kerékpár vázakra pedig 3 év garanciát vállalunk. Bővebb információért olvasd el a kerékpárodhoz kapott garancia füzetet.


Minden általunk forgalmazott termékre érvényes, hogy a garancia nem vonatkozik a természetes kopásra és elhasználódásra, a helytelen használatból, esetleges baleset következtében, vagy hanyagságból, a karbantartás elmaradásából vagy nem megfelelően, nem szakszervizben végzett karbantartásból fakadó károkra.