Product was successfully added to your shopping cart.
  • Rock Machine Raceride 300 2017 Alu 28"

Rock Machine Raceride 300 2017 Alu 28"

Quick Overview

A Rock Machine országúti vázak hihetetlenül merevek, így kibírják azt a nagy igénybe vételt, amely abszolút elkerülhetetlen az energia hatékony előre irányuló mozgássá alakításához és a sebességhez.

A Rock Machine kerékpárok tervezésénél mindig a lehető legkönnyebb felnik, köpenyek és belsők kombinálására törekszünk. Ez garantálja a villámgyors gyorsítást és értékes energiát takarít meg a kerékpárosainknak.

Az alkatrészek kiválasztásánál nagy erőfeszítéseket tettünk, hogy a kerékpár tömegét a lehető legalacsonyabban tartsuk az alapvető funkciók, mint a stabilitás, a merevség, a kormányozhatóság, és az egyes elemek alacsony meghibásodási rátájának veszélyeztetése nélkül.

Ideális teljesítmény, a fékerő pontos adagolása – a Shimano hidraulikus tárcsafékek a kerékpár precízebb és biztonságosabb irányítását teszik lehetővé lejtmenetben. Körülményektől függetlenül.

Kompakt sloping geometria hajszálnyi támvillákkal a nemkívánatos rezgések elnyelésére tervezve.

A Rock Machine országúti kerékpárok vázait úgy terveztük, hogy megbízható választ adjanak a kerékpárosok parancsaira. A precíz kormányzást fokozza a nagy torzionális merevség, amelyet tapered fejcső és átütő tengelyek használatával érünk el mindkét kerék esetében.

A vázon belüli bowden vezetés könnyebb karbantartást és hosszabb élettartamot biztosít, valamint letisztult, áramvonalas dizájnt nyújt a kerékpárnak.

349 900 Ft

* Required Fields

349 900 Ft

Details

Váz Alu 6061.T6 Multibutted
Villa Carbon UD
Hajtómű Shimano Tiagra FC-4700 50/34T
Első váltó Shimano Tiagra FD-4700
Hátsó váltó Shimano Tiagra RD-4700 GS
Váltókar  Shimano Tiagra ST-4700
Szabadonfutó/fogaskoszorú Shimano HG500-10 11-32T
Lánc  KMC X10
Fék (első/hátsó)  Tektro R312
Középcsapágy  Shimano BB-RS500
Kormánycsapágy FSA Orbit C-40 No.42/ACB
Első agy ONE KT QR
Hátsó agy ONE Sport Light QR
Felni Weinmann Flier 24H
Küllők Sapim Race Black
Gumiköpeny  Schwalbe Lugano 700x25C
Kormányfej ONE Sport SL 31.8 mm
Kormány Alloy Compact
Markolat Velo StickyGel
Nyeregcső ONE Sport
Nyereg Selle Royal Seta Performa
Fokozatok száma  2x10
Vázméret 48, 51, 54, 57, 60
Tömeg* tömeg* 9.9 kg
A tömeget az 54-es vázméretre adtuk meg. A maximális megbízhatóságra koncentrálunk, néhány gramm lefaragása nekünk nem prioritás! A kerékpár tömegét az itt leírt specifikációval mértük le.

A garanciális feltételek gyártónként / márkánként eltérnek.


A Sunrace termékek esetében 2 év garanciát vállalunk.


Az SKS Germany termékekre 5 év garanciát vállalunk.

 

Az Etape termékekre 6 hónap garanciát vállalunk.

 

A One termékekre 1 év garanciát vállalunk.


A Rock Machine kerékpárokra 1 év teljes körű jótállást, a kerékpár vázakra pedig 3 év garanciát vállalunk. Bővebb információért olvasd el a kerékpárodhoz kapott garancia füzetet.


Minden általunk forgalmazott termékre érvényes, hogy a garancia nem vonatkozik a természetes kopásra és elhasználódásra, a helytelen használatból, esetleges baleset következtében, vagy hanyagságból, a karbantartás elmaradásából vagy nem megfelelően, nem szakszervizben végzett karbantartásból fakadó károkra.