Product was successfully added to your shopping cart.
  • Rock Machine Raceride 700 2017 Carbon 28"

Rock Machine Raceride 700 2017 Carbon 28"

Quick Overview

A Rock Machine országúti vázak hihetetlenül merevek, így kibírják azt a nagy igénybe vételt, amely abszolút elkerülhetetlen az energia hatékony előre irányuló mozgássá alakításához és a sebességhez.

A Rock Machine kerékpárok tervezésénél mindig a lehető legkönnyebb felnik, köpenyek és belsők kombinálására törekszünk. Ez garantálja a villámgyors gyorsítást és értékes energiát takarít meg a kerékpárosainknak.

Az alkatrészek kiválasztásánál nagy erőfeszítéseket tettünk, hogy a kerékpár tömegét a lehető legalacsonyabban tartsuk az alapvető funkciók, mint a stabilitás, a merevség, a kormányozhatóság, és az egyes elemek alacsony meghibásodási rátájának veszélyeztetése nélkül.

Ideális teljesítmény, a fékerő pontos adagolása – a Shimano hidraulikus tárcsafékek a kerékpár precízebb és biztonságosabb irányítását teszik lehetővé lejtmenetben. Körülményektől függetlenül.

Kompakt sloping geometria hajszálnyi támvillákkal a nemkívánatos rezgések elnyelésére tervezve.

A Rock Machine országúti kerékpárok vázait úgy terveztük, hogy megbízható választ adjanak a kerékpárosok parancsaira. A precíz kormányzást fokozza a nagy torzionális merevség, amelyet tapered fejcső és átütő tengelyek használatával érünk el mindkét kerék esetében.

A vázon belüli bowden vezetés könnyebb karbantartást és hosszabb élettartamot biztosít, valamint letisztult, áramvonalas dizájnt nyújt a kerékpárnak.

569 900 Ft

* Required Fields

569 900 Ft

Details

Váz Carbon UD BF-RB01
Villa Carbon UD
Hajtómű Shimano 105 FC-5800 50/34T
Első váltó Shimano 105 FD-5800
Hátsó váltó Shimano 105 RD-5800 SS
Váltókar  Shimano 105 ST-5800
Szabadonfutó/fogaskoszorú Shimano CS-5800-11 11-28T
Lánc  KMC X11
Fék (első/hátsó)  Shimano 105 BR-5800
Középcsapágy  FSA PF30
Kormánycsapágy FSA No.42/ACB-A
Első agy Fulcrum Racing Sport QR
Hátsó agy Fulcrum Racing Sport QR
Felni Fulcrum Racing Sport
Küllők Fulcrum Racing Sport
Gumiköpeny  Schwalbe Lugano 700x25C
Kormányfej ONE Race 31.8 mm
Kormány Alloy Compact
Markolat Velo StickyGel
Nyeregcső ONE Race
Nyereg Selle Royal Seta Performa
Fokozatok száma  2x11
Vázméret 50, 52, 54, 56, 58
Tömeg* tömeg* 8.4 kg
A tömeget az 54-es vázméretre adtuk meg. A maximális megbízhatóságra koncentrálunk, néhány gramm lefaragása nekünk nem prioritás! A kerékpár tömegét az itt leírt specifikációval mértük le.

A garanciális feltételek gyártónként / márkánként eltérnek.


A Sunrace termékek esetében 2 év garanciát vállalunk.


Az SKS Germany termékekre 5 év garanciát vállalunk.

 

Az Etape termékekre 6 hónap garanciát vállalunk.

 

A One termékekre 1 év garanciát vállalunk.


A Rock Machine kerékpárokra 1 év teljes körű jótállást, a kerékpár vázakra pedig 3 év garanciát vállalunk. Bővebb információért olvasd el a kerékpárodhoz kapott garancia füzetet.


Minden általunk forgalmazott termékre érvényes, hogy a garancia nem vonatkozik a természetes kopásra és elhasználódásra, a helytelen használatból, esetleges baleset következtében, vagy hanyagságból, a karbantartás elmaradásából vagy nem megfelelően, nem szakszervizben végzett karbantartásból fakadó károkra.