Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Shimano PD-GR500 platform pedál

24 990 Ft
ezüst
fekete

Méretéhez képest rendkívül könnyű a maga 530 gramm / pár súlyával. A pedál tengelye rendkívül erős króm-molibdén (Cr-Mo) ötvözetből készült, mely extra tartósságot ad a pedálnak, mert nem roncsolódik, hajlik. Magassága állítható a cserélhető szegecsalátéteknek köszönhetően. A tartós, lapos pedál sokoldalúságot biztosít a legkülönfélébb terepeken és kerékpározási stílusokban.

Shimano PD-RS500 SPD-SL pedál

17 990 Ft
fekete

A finom rugóállításnak köszönhetően a kezdő kerékpározók számára is biztonságot és kényelmet nyújt a cipő kioldása. Kialakítása miatt könnyen bele tudod csatlakoztatni a cipőt. A nagy felület miatt hatékonyan közvetíti a tekerési energiát. A rendkívül tartós rozsdamentes acél pedáltest gyakorlatilag elnyűhetetlen. Méretéhez képest rendkívül könnyű a maga 321 gramm / pár súlyával.

Shimano PD-M520 SPD pedál

13 760 Ft
ezüst
fehér
fekete

Zord időjárási körülmények között is tökéletesen működik, legyen az nagy sár, eső vagy por. Méretéhez képest rendkívül könnyű a maga 380 gramm / pár súlyával. Az állítható rugóerőnek köszönhetően a pedál kioldási erejének nagysága beállítható a kerékpározási stílusnak megfelelő erősségűre.