STAR BIKE

Több mint 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kerékpárok szervizelésében és építésében. Mindig is célunk volt egy saját kerékpáros vállalkozás, végül 2016-ban megnyitottuk Ajkán a Star Bike kerékpárüzletet és szervizt, 2019 májusában pedig a starbike.hu webshopot.

Kerékpárok, alkatrészek, kiegészítők és ruházat értékesítésével, továbbá kerékpárok teljeskörű szervizelésével és építésével foglalkozunk.

Dancs Sándor

Elfogadás, tisztelet és szolgálat.

Tulajdonos, Kerékpár szerviz szakember

Dancs Sándor vagyok, a Star Bike kerékpárüzlet és szerviz alapítója, tulajdonosa és szervizért felelős szakembere. Elsődleges célom, hogy támogassam, segítsem és szolgáljam az embereket tudásomnak és lehetőségeimnek megfelelően. A 18 év alatt szerzett szakmai tapasztalatomat most már tudom arra használni, hogy egy olyan vásárlói kört alakítsak ki, mely maximálisan elégedett az általam nyújtott szolgáltatásokkal, termékekkel, ezért gondosan válogattam össze a kerékpárokat, alkatrészeket, kiegészítőket és ruházatot. A szervizt minden esetben rendkívül alaposan és körültekintően végzem. A Star Bike csapat számára kiemelten fontos a hosszútávú vásárlói megelégedettség és a vásárlók egymásnak ajánlásának köszönhetően ezt sikerül is megvalósítani. Szeretném, hogy az évek alatt kialakult jó hírnév, segítőkészség, megbízhatóság és precizitás a jövőben is megmaradjon, sőt tovább fejlődjön, hogy minél több ember megkapja a törődést, mellyel feléjük fordulok én és a csapatom.

Dancs Sándor

Forgács Zoltán János

Segítőkészség, alázat, türelem.

Webfejlesztő, Grafikus, Online marketing felelős

A nevem Forgács Zoltán János, a Star Bike kerékpárüzlet webshopjáért felelős webfejlesztő, grafikus, online marketing szakértő. Ez a Star Bike webshop már egy olyan szemléletmód által jött létre, amely az embert helyezi a középpontba. A meglévő tudásom felhasználva szeretek visszaadni az embereknek, mert én is annyi jót kaptam tőlük. Tapasztaltam, hogy milyen az az élmény, amikor az ember megveszi álmai kerékpárját és végre mehet vele. Hálás vagyok hogy megalkothattam ezt a rendszert, mert ezzel hozzájárulok hogy más is valóra válthassa álmait, vágyait. Ebben a webshopban azt kapják az emberek, amire valóban szükségük van, olyan formában, ami számukra kényelmes és könnyen kezelhető.

Forgács Zoltán János

VÉLEMÉNYEK

FILOZÓFIÁNK

A test, lélek és szellem egységeként tekintünk az emberre.

TEST

A test minden porcikája mozgásra van teremtve. A kerékpározás nem csak jó szórakozás, kikapcsolódás, de kiváló választás, ha az ember szeretne tenni az egészségéért. Mi hozzásegítjük az embereket ahhoz, hogy a testük számára a legideálisabb építésű, beállítású, súlyú és felszereltségű kerékpárt tudjanak vásárolni. Továbbá testi épségük megőrzését szem előtt tartva minden egyes kerékpárt professzionálisan beállítva, ellenőrizve, biztonságos közlekedésre felkészítve adunk át.

LÉLEK

Minden ember aki tőlünk kér tanácsot vagy nálunk szeretne kerékpárt / kiegészítőt / ruházatot vásárolni, rendelkezik egyfajta rá jellemző lelkülettel, vágyakkal, álmokkal. Mi ezeket a vágyakat, álmokat igyekszünk megérezni és hagyjuk őket kiteljesedni. Nem nyomjuk el vagy nem torzítjuk el a vásárlók belső érzésből adódó igényeit, legyen az egy szín, forma vagy felhasználási terület kapcsán felmerülő igény. Tiszteletben tartjuk az emberek belső képeit, szubjektív ízlésüket, így nem sózunk rá egy hozzá nem értő emberre egy hozzá nem illő vagy igényeit messze meghaladó kerékpárt.

SZELLEM

Szellemben, gondolkodásban a napi stressz ma már sok ember életében jelen van. Ebből kiindulva a kerékpározást sokan kikapcsolódásra, fejük kiszellőztetésére, gondolatok tisztítására használják, mert jót tesz ha az ember teker egyet a friss levegőn. Legyen az egy városi tekerés egyedül vagy a párunkkal, vagy akár egy Balaton kör, vagy egy kemény DH-s csapatás, a kerékpározás mindenképp felüdülés az szellem számára. Arra is törekszünk, hogy elfogadjuk és ne megváltoztassuk az ember elképzeléseit, céljait, gondolatait, hitét az adott témáról. Mindent megteszünk, hogy olyan gondolatokkal, tudással és tanácsokkal támogassuk, amelyek elősegítik, hogy kellően tájékozott legyen ahhoz, hogy a lehető legjobb élményeket szerezze a vásárolt kerékpárral, kiegészítővel, alkatrésszel vagy ruházattal.